Tak Cukup Lagi Dengan Foundation, Colourpop Terus Keluarkan Koleksi All Star Primer dan Setting Spray!

Tak sampai sebulan pun lepas Colourpop keluarkan koleksi No Filter Complexion tetiba pula dia announce nak keluarkan koleksi #AllStarStatus! And you know what? It will be launch on 12 Julai ni 🎊

 

Eyhh Colourpop ni, nak keluar produk apa pula kali ni?

Concealer dah, foundation dah, pressed powder dan sheer powder pun settle! Apa lagi yang korang rasa macam tak cukup lagi ni? drumroll …. PRIMER & SETTING SPRAY! #PrepAndSet

Kiteorg tahu yang ni bukan kali pertama Colourpop keluarkan produk yang fokus dekat kulit, tapi take note yang ni bukan macam Crushed Crystal Collection limited-edition punya tau! All Star Primer dan All Star Setting Spray akan ada all day long, unless it was sold out.

Tapi kalau dengan harga $10 je, estimated dalam RM40 lebih macam tu kiteorang sure korang akan grab koleksi ni nanti. 

Apa yang best sangat fasal primer dan setting spray ni?

Kalau korang tengok InstaStory  Colourpop, dieorang cakap yang primer ni ada rose dan chamomile extract. Dengan dua bahan ni dia akan bagi perfect matte finished dan pada masa yang sama soothing kan kulit korang. By the way, primer ni bebas daripada minyak dan silikon serta minimize the pores!
Tak Cukup Lagi Dengan Foundation, Colourpop Terus Keluarkan Koleksi All Star Primer dan Setting Spray!

Credit: Colourpop

All Star Setting Spray ni pula dia mattifying dan blurkan kulit kita. Yang bestnya dia ada vitamin E, bebas daripada alkohol dan bila korang sembur dekat muka dia very lightweight sebab mist dia ultra halus dan senang serap dekat kulit.

Tapi yang Colourpop dok ulang-ulang cakap fasal primer dan setting spray ni, dia akan buat makeup korang tahan lama dan nampak flawless gurlss!

Colourpop hear our voice tau, lepas satu-satu dieorg keluarkan produk dan buatkan nitizen keep looking forward what’s next! Kalau korang nak join bandwagon ni sekali JustKosme akan buka pre-order now, dan dalam masa 3 minggu je insyaAllah barang tu sampai!

 

So… lepas ni korang agak-agak Colourpop keluarkan produk apa pula? Leave a comment down below 😙

 

[products columns=”2″ orderby=”title” order=”” ids=”217980, 217981″]